Small Group Yoga

"Deep breathing is our nervous system's love language."

We starten vanuit de basis van alles, onze ademhaling. We focussen tijdens de les op ontspanning en relaxatie. Vanuit de ademhaling maken we connectie met ons lichaam. We leren voelen waar er eventueel spanning zit, en hoe we dit stap voor stap kunnen ontspannen. Zo komen we tot een zachte flow van bewegingen die een therapeutisch effect zal hebben op onze lichaam en geest. 

Elk lichaam is anders en heeft zijn individuele noden. Daarom gaan onze lessen door in kleine groepen (max. 4 deelnemers). Zodat er ruimte is voor ieders verhaal, mogelijkheid is tot feedback en bijsturing waar nodig en elke persoon met een goed gevoel de les kan afronden. 

Onze yoga lesgeefster werkt nauw samen met onze kinesitherapeuten, dus wanneer er rekening gehouden dient te worden met bepaalde medische voorgeschiedenis of mentale/fysieke problematiek kan u ons hiervan op voorhand op de hoogte brengen door te mailen naar charlotte@re-treat.be. Indien gewenst kan er ook op voorhand een gesprek met één van onze therapeuten en/of yoga lesgever plaatsvinden. 

Namasté

Zelf het effect van yoga ervaren? Dat kan !

PRIJZEN 

Proefles5 euro
1 les19,9 euro
10-beurtenkaart179 euroSmall Group Yoga

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x